28 Eyl 2011

Yapacak Bir Şey Bulamıyorum

Bu aralar yine canım çoookkk sıkılıyor. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Canım yazmak bile istemiyor :( Ama nedense her seferinde kendimi bilgisayar karşısında, blogu açmış olarak buluyorum. Keşke hayatım çok egzantrik, macera dolu olsaydı falan da demiyorum. Yine işsizlik sendromu mu yaşıyorum bilemiyorum. Çok şey istemiyorum. Yani, sabahları kalktığımda saçlarımı köpeğimin elinden 21654 kere kurtardığım yırtık pırtık lastikle toplamak yerine, fönleyeyim istiyorum. Her sabah bakım kremimi sürüp hafif makyajımı yapıp yeni aldığım bir sürü ayakkabıdan birini giyip evimden çıkayım aceleyle istiyorum. Araba sürebileyim istiyorum. Evime 15-20 dk mesafedeki iş yerime her sabah arabamla gidip geleyim, yağmurlu havalarda fönlü saçları bozulanlara hava atayım istiyorum. Bir kerecik olsun, satın alacağım bir şey için milyon kere düşünmeyeyim, kocişime bu masrafı yaptırdığım için vicdanım bana hesap sormasın istiyorum. Vurdumduymaz olabilmek istiyorum. Ve savurgan...

Günde iki kez köpeğimi gezdirmek benim için cehennem azabı olmasın istiyorum. Zevkle yapayım bu işi. Sportif bir insan olayım. Günde 45 dk yürümedim mi içim rahat etmesin.

Her şeyi boş ver de... Ben artık faydalı olmak ve faydalı olduğum hissettirilsin istiyorum. Şimdi gidip göbeğimi televizyon izleyeceğim.

Bbye...

4 yorum:

  1. ayy bu dedıklerını bende ıstıyorumm :(

    YanıtlaSil
  2. valla istiyorum da olmuyor bir türlü :( secret falan da yalan mıdır nedir? bu kadar istemeye olmuyorsa napıcaz ki yani dahaa?

    YanıtlaSil
  3. ben de çok şeyler istiyorum ama icraat yok, hepkafamda planlıyorum falan ama tık yok :)

    YanıtlaSil
  4. benim artık cidden somut bir şeyler elde etmem lazım...

    YanıtlaSil